4/04/2010

Támad a Wizzair

A Malév ismét a magyar állam tulajdonát képezi. Anno az eladása alig pár száz milliót hozott a konyhára, most azonban 25 milliárdért vásároltuk vissza. Az elmúlt évek alatt a cég egyre veszteségesebbé vált, köszönhető az orosz vezetésnek valamint a nagy gépektől való megválásnak.

A WizzAir ezen felbuzdulva egy közleményt tett közé a weboldalán, miszerint jogsértőnek találják a Malév újraállamosítását. Véleményük szerint a Malév soha nem is volt és soha nem is lesz nyereséges, így a Magyar Államnak nincs értelme vele törődni.

Ezen felbuzdulva kérek MINDENKIt, hogy NE ismétlem NE UTAZZanak a WizzAir gépeivel! A Malév legújabb akciója keretében jó néhány célállomás már 26.600 Ft-tól elérhető, míg ez a WizzAirnél a legjobb esetben is 30-40.000 Ft vagy több.

Amennyiben Ön kedves olvasó a WizzAir egyik alkalmazottja/vezetője, úgy tájékoztatom, hogy mindenféle (jogi) következményt vállalok az írásommal kapcsolatban! Tájékoztatom továbbá, hogy amennyiben feljelentést fontolgat ellenem a fent leírtak miatt, úgy jómagam is feljelentést teszek a WizzAir ellen, a Malév jó hírnevének csorbítása ügyében! Jelen tájékoztatás NEM mínősül fenyegetésnek, csupán tájékoztató szerepe van!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése