4/12/2012

Kiáltvány

Kiáltvány a Magyar és az Orosz nemzethez, valamint az egész világhoz

Barátaim Magyarországon, Oroszországban és az egész világban!

Amikor ránézek a naptárra, meglepődve tapasztalom, hogy már 2012-t írunk. Na nem azért, mert ilyen gyorsan repülne az idő; hanem mert nem érzékelem. Az idő múlását sajnos igen, mert napról-napra öregszem, de azt valahogy nem veszem észre, hogy 2012-ben vagyunk. Noha a minket körülvevő technika ezt sugallja, de mintha minden más jó néhány évtizeddel le lenne maradva: gondolok itt az emberekre, a gondolkodásra, az életvitelre.

A mai élet egyik jelszava: szabadság. Az ember teremtése óta erre vár, és olykor-olykor sikerül is ezt elérni, de csak rövid ideig tudhatja magáénak. Mindig voltak és valószínűleg mindig is lesznek felettünk uralkodók, királyok, császárok. Csúnyán fogalmazva mondhatnánk azt is, hogy valamilyen szinten szolgaságra vagyunk kárhoztatva. Ez alakult ki az évezredek folyamán, és mondhatni ez így van rendjén. De milyen élete van a szolgának? Annak az embernek, aki nélkül ezek az uralkodók senkik és semmik lennének? A válasz egyszerű: nincs. Nincs életük, hiszen állandóan falakba ütköznek, valami mindig az utukat állja. A híres filozófus, Freud szerint csak nagyon kevés olyan ember van, aki képes eljutni a legfelsőbb szintre, az önmegvalósítás szintjére. Ennek persze számos oka van, de mind közül a legnagyobb a szabadság hiánya. De tudjuk-e egyáltalán, hogy mit jelent szabadnak lenni? Elvont fogalom, amelynek nincs jelentése – számunkra legalábbis. Nem vagyunk szabadok. Nem élhetjük le úgy azt a rövid kis életünket, ahogyan mi szeretnénk. Korlátoznak minket és legszívesebben elsöpörnének minket a föld színéről. Nem vonulhatunk békésen, nem foghatjuk meg a párunk kezét az utcán, nem adhatunk neki csókot – ez csak pár a sok tiltás közül. Aki bármelyiket megpróbálja, szó szerint az életével játszik.

Magyar Honfitársaim! A politikának köszönhetően az embereket mesterségesen elhülyítik, aminek eredményeként még nagyobb teret nyert magának a homofóbia. Ott van a Parlamentben, az utcán, az emberek elméjében és szívében. Körülbelül minden harmadik ember a náci korszak idején létező munkatáborokban illetve lágerekben látna minket viszont szívesen, a fennmaradó rész pedig egyszerűen nem hajlandó tudomást venni a létezésünkről. A kormány és a szélsőjobb ellehetetleníti a melegeket az igazi magyarság és Szent István nevében. Az ilyen emberek mindenféle különösebb indok nélkül ellenzik a melegek létét, akárcsak a zsidókét vagy más csoportokét. Egyetlen okuk van csak rá: csak. Minket okolnak a népesség csökkenéséért, a növekvő halálozásért, a szexuális betegségek és bűncselekmények terjedéséért. Viszont mi nem verjük szét a fél várost, nem verünk meg embereket azzal az indokkal, hogy csak, nem hirdetjük magunkról, hogy mi vagyunk az istenek, és történelmi tudásunk tovább terjed Trianonnál. Nem szabad hagyni, hogy az oktatási rendszer és a mesterséges hülyítés áldozatai minket is áldozatokká tegyenek. Nemet kell mondanunk az ilyenekre és emberként kell élnünk! Olyan emberként, ahogyan az embernek 2012-ben élnie kellene. Meg kell mutatnunk, hogy ez az ország a szabadság és a testvériség országa. Egy olyan hely, ahol nem ölhetnek meg minket csak azért, mert vagyunk, akik vagyunk. Úgy is mondhatnám: Szent István, könyörögj érettünk!

Orosz Barátaim! Az elfogadott szentpétervári törvény létező szavakkal leírhatatlan csapás mind az országra, mind pedig a nemzetre. Alapjaiban korlátozzák az emberi létet a mindig is sanyargatás alatt lévő orosz nemzetben. Minden melegséggel kapcsolatos dolgot a rendőrség a legszigorúbban büntet. Barátaim! Az egész világ, Magyarország minden melegszervezete és a legtöbb meleg mellettetek áll! Mi, itt külföldön, a nagyvilágot és a médiát felhasználva próbálunk nektek segíteni, hogy minél előbb megszabaduljatok e tehertől. A harc lassú lesz, de nem szabad feladni. Meg kell mutatnunk Putyinnak és barátainak, hogy Oroszország ugyanúgy az orosz melegeké, mint a heteroké! Tudnotok kell azonban, hogy a Ti segítségetekre is szükségünk van. A törvények betartásával tegyetek meg mindent, amit tudtok! Fordítsuk a saját fegyverüket ezek ellen az emberek ellen! Szent Izsák, könyörögj érettünk!

Emberek, bárhol is legyetek a világban! A szabadság és annak érzése egyre több ember számára válik jelentéktelenné vagy éppen ismeretlenné. Afrikában és az arab országokban még mindig börtönnel vagy éppen halállal büntetik az embereket csak azért, mert azok, akik. Egy ország, egy nemzet akárhol is tartson, a szabadságnak mindig az első helyen kell lennie! Ha nincs szabadság, nincs nemzet, nincs semmi. Az egész világon egyre erősebb hadjárat indul a meleg ellen: törvények, büntetések, gyilkosságok. Nemet kell mondanunk ezekre! 2012-ben vagyunk, az újkor hajnalán, de gondolkodás terén mintha megakadtunk volna a középkorban. Globális összefogásra van szükség a problémák leküzdése érdekében! Mindenki a saját hazájában tegyen meg mindent azért, hogy ki tudja harcolni az abszolút szabadságot! Egyesek mártírok és vértanúk lesznek, de így talán rádöbbenthetjük a világot, hogy igen, mi is emberek vagyunk; igen, mi is pont annyit érünk, mint bárki más. Közel van az a nap, amikor bátran kitűzhetjük a házunk oldalára a Szivárványzászlót, amikor kézen fogva kelhetünk az utcán, amikor bátran adhatunk csókot a párunknak. Istennek minden szentjei, könyörögjetek érettünk!

Kérlek, bárhol is legyél, oszd meg ezt az írást és fordítsd le a saját nyelvedre! Csak így érhetjük el az áhított célt: a szabadságot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése