3/22/2013

Közösség vagy egyén?

Kenny Chesney elgondolkodtatott: melyik való előbbre: a közösség vagy az egyén? Pár napja írtam egy bejegyzést, miszerint a nyáron teljesülhet egy álmom, azaz kijuthatok Amerikába egy hónapra. Szeretném felfedezni a country zenét, megismerni szellemét. Ám mi lenne akkor, ha a közösség érdekeit nézném inkább, és elkészíteném végre az ország első, internetes country rádióját? A majdan kapott pénzből bőven tudnék venni egy normális gépet, mikrofont, netet, jogdíjakat és még talán a reklámra is futná. 1 hónap Amerika vagy netes rádió? Annyira, de annyira nehéz a választás! Ha szerencsém van, mindkettő összejöhet, de ez rizikós.

Az elmúlt percekben körülnéztem a guglin: van nem egy magyar country együttes, rendezvény illetve szálláshely is, csupán médium nincs. A Wolf-FM lehetne az első, amely összekötné és bemutatná őket a nagyközönségnek is. Ennek érdekében a napokban sürgönyözni fogok egy levelet az NMHH felé az AM-sávos rádióállomás indításával kapcsolatban. Country rádió Magyarországon: óriási úttörés lehetne. Ha pedig tényleg egy kalap alá tudnám gyűjteni a country mindennemű magyarországi képviselőit, akkor az pedig csak hab lenne a tortán. S hogy lenne-e rá igény? Ahogyan nézem, nagyon is.

Ha a közösség nyer, június végén sokadik alkalommal, ám immáron ténylegesen elstartol a Wolf-FM. Ha az egyén nyer, 4-6 hétre irány New York City vagy Los Angeles. Ha a szerencse nyer, lesz rádió is és wyomingi utazás is. Bárcsak tudnám, hogy melyik fog nyerni...!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése