12/08/2013

Az I. Európai háború előkészületei

November végén Kijev megszakította az EU-s csatlakozási tárgyalásokat Brüsszellel. Ezt követően óriási tömegtüntetések kezdődtek egész Ukrajna szerte a tárgyalások folytatásáért. Mára már millióssá fajultak ezek a megmozdulások, és a kormány is ultimátumot kapott a folytatásra; vagy megadásra. Vajon mi lesz a vége? Kijev behódol Brüsszelnek, vagy marad Moszkva közeli, vagy két részre szakad az ország?

Emlékszem anno mindenki hogy oda volt nálunk, hogy fú de jó lesz majd, ha mi is EU tagok leszünk. Lassan már 10 évesek leszünk, de valahogy nem érzem azt a bizonyos változást, amiről mindenki ódákat zengett anno. Egy zászlóval többet kell kitennünk, és mindenféle határellenőrzés nélkül lehet nyugatra utazni - én csupán ennyit látok. Se többet, se kevesebbet. Ezek persze a pozitív dolgok. A Negatívumok közül a legelső az, hogy Brüsszel jóformán mindent megszab, hogy mit tehetünk, és mit nem. Ezzel egyértelműen arra késztet minket, hogy asszimilálódjunk. Bízom abban, hogy a magyar nem olyan hülye, hogy ennek bedőljön, és ezt hamarosan észre is fogja venni! Azt várják el, hogy mi is legyünk olyan hülyék, mint a nyugatiak, és adjuk fel függetlenségünket, szuverenitásunkat. Nemet kell mondani! Ki kell lépni az EU-ból! Elég volt abból, hogy mások szabják meg azt, hogy mit tehetünk és mit nem! Magyarországon olyan gyökeres változás kell, amit ezzel kell kezdenünk.

Nem régen látott napvilágot a hír, hogy Kijevben a tüntetők ledöntöttek egy Lenin szobrot. Édes Istenem... Brüsszel immáron egyre nyugatabbra terjeszkedik, és már szegény ukránokat is megfertőzte az EU téves eszméjével. Az a sok tüntető, akik kint vannak az utcán, olyanok, mint a bárányok. Sajnálni tudom csak őket, amiért így meg lettek vezetve. Ha összejön a csatlakozás, nagyon hamar rá fognak jönni, hogy a torta nem annyira habos itt nyugaton, mint azt sokan megmondták.  Egyébként meg: ha Ukrajna belép, azzal egyértelműen eltávolodik Oroszországtól, aminek minimális következménye egy háború lesz. EU vs. Oroszország. Én az utóbbit támogatnám, nagyon is erősen...! Kommunizmust újra Európában! Le az EU-val! Le a kapitalizmussal!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése