4/27/2013

Hülye magyar! 2.

Ha szombat van, akkor piac van. Ha piac van, akkor a helyi busz menetrend szerint 30 percet késik, és a csuklós járat tömve van. Egy magát nagyratartó emberke megállt a második ajtónál, majd két emberbe is csak úgy belekötött nem igazán szép szavakkal. Pár perccel később a sofőr hátra szólt, hogy menjünk már beljebb, mire egy másik visszaszólt, hogy hova menjünk, mire én erélyes hangon ráordítottam, hogy üres a busz hátulja.

Egy korábbi bejegyzésemben már megemlítettem azt, hogy a magyar emberek veszélyesen hülyék. Ma is ismét megtapasztaltam. Nem szimplán hülyék, hanem már veszélyes szinten hülyék. Ez keveredik az IQ teljes hiányával és némi egóval is, így alkotván egy olyan elegyet, amitől a normális ember legszívesebben falnak menne. Miért jó az nekünk, ha a minket körülvevő embere 99,99%-a síkhülye?

Igenis támogatom a kormány azon törekvését, hogy legyen kötelező etikaóra az iskolákban! A mai emberek (fiatalok, idősek egyaránt) legeslegnagyobb része nincs tisztában az alapvető etikai, emberi dolgokkal! Sőt, minden embernek legyen kötelező az ilyesfajta oktatás! ETIKAÓRÁT MINDENKINEK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése