3/30/2010

AWZ és Brieffreunde, nomeg a magyar bürökrácia

Előre szólok, német tudás ajánlott a most következő szakaszhoz! :)

Létezik egy sorozat a német RTL-en, a neve Alles was zählt. Elmondhatatlanul-leírhatatlanul imádom, végtelenszer jobb mint a magyar szarok (Barátok közt, Jóban rosszban, stb.)! Vagy Essenbe, vagy Kölnbe játszódik - ezt még a mai napig sem sikerült lenyomoznom, mert sehol nincs rá normális infó. Lényeg a lényeg, hogy egy német levélbarát-keresőoldalon találtam egy lányt Essenből, így most vele levelezek. Remélem, egyszer majd kijutok Essenbe, mert mindenképpen látnom kell, mi is folyik valójában a Steinkamp környékén! :) És élőben találkozni Denizzel és Romannal... áh, álmaim ne továbbja! :D

Apropó, AWZ! Írtaz az összes vezető magyarországi TV-nek, hogy szerintem meg kéne venniük az AWZ-t, és itthon is sugározni. Nos, az elküldött 7 üzenetből egyre érkezett válasz: a TV2-től, miszerint az ötletemet továbbították a programigazgatóság felé. Nagyon remélem, hogy nálunk is nézhető lesz, mert kegyetlenül jó!

Úgyhogy ha Te is tudsz németül, és nyomon követnéd Európa legjobb sorozatát, akkor dobj egy e-mailt a keldvi@freemail.hu e-mail címre, és a válaszban küldöm a YouTube linket. De vigyázz, mert közel 700 részt kell majd megnézned (+230-at)! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése