9/16/2013

Ohne politika, ohne probléma

Megfogadtam, hogy igyekszem elkerülni a politikát, de a közelmúltban két olyan esemény is történt, amelyek mellett nem mehetek el csak úgy szó nélkül.

Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár kiosztotta Szél Bernadett LMP-s képviselőt, amikor a képviselőasszony a romániai cianiddal kapcsolatban kérdezte őt:

"Attól, hogy ön szép, abból még nem következik, hogy okos is. (...) Orbán úr nevét ne vegye a szájára! Attól, hogy pólóban ül itt, még nem környezetvédő. Gyalázat!"

A fenti példa tökéletesen mutatja azt, hogy a diktatúra már megvetette magvait. Nem szabad bántani a Kedves Vezetőt, ellenben minden olyan embert, aki ellene mer szólni, el kell tiporni mindenféle eszközzel. A hab a tortán, hogy az államtitkár később SMS-ben (!) kért elnézést. Ha ilyen emberek ülnek a Parlamentben, akkor mit várunk el az egyszerű pornéptől?


Tegnap este nyilvánosságra került, hogy a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon egy transzvesztita előadó fogja képviselni Ausztriát. Az énekest mindenféle kiválasztás nélkül jelölték ki, ami óriási felháborodást okozott az osztrák zenei életben. Erre természetesen a mi drága nemzet központú, nagy magyar barátaink már is léptek:
"Ez igazából egy világméretű multinacionális összeesküvés része. Addig sokkolják a társadalmakat abnormalitásokkal, amíg majd mindenki közönyössé válik az erkölcs, a nemzet, a haza, a család és hasonló zagyvaságokkal szemben. Attól kezdve pénzért mindent legálisan meg lehet majd vásárolni. Országot is. Erre megy ki..."
Szóval tehát az, hogy Ausztria egy nem mindennapi énekest küld egy nemzetközi megmérettetésre, azzal Magyarország függetlenségét és szuverenitását veszélyezteti. Akárcsak a nagy magyar egységet és a családot. Azért megkérdezném nagy magyar barátaimat, hogy szoktak egyáltalán gondolkodni, mielőtt tollat illetve billentyűzetet ragadnak? Belegondoltak-e már abba, hogy az ő létük abnormális-e? Az Afrikában tomboló AIDS nagyon véletlenül nem veszélyezteti az országunkat, hazánkat? A magyar családokban megtalálható megfélemlítés és erőszak elterjedése mindenkinek érdeke? Ehhez a fenti hozzászóláshoz újfent gratulálni tudok, hiszen a fél Romániát szétverő banda ismét megmutatta, hogy a magyarok újfent élen járnak az IQ-listában - hátulról!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése